Followers

Saturday, 17 September 2011

saya tak nak online selama 3 minggu !

assalamualaikum n salam sejahtera to all my dearest stalker . .

berdasarkan perkara diatas . . cewaahh . . dah macam ayat untuk surat kiriman rasmi . .  hahaaa ~

okeyh . . mesti ada yang pelik . . kenapa cik Qaseh tak nak online . . 3 minggu pulak tu . . bukan ape . . cik Qaseh dah nak ke final exam ni . . so . . cik Qaseh tak nak la adicted dengan onlineonline ni . . nanti dah lepak kat rumah cik Qaseh sendiri . . boleyh la cik Qaseh updatehupdatehupdate dan terus hupdate . .

actually . . cik Qaseh ada banyak sangat idea nak buat ni . . tapi . . tunggu la cik Qaseh laksanakan tanggungjawab cik Qaseh sebagai seorang anak . . okeyh . .

siapa yang nak tawu . . haaa . . nanti kan lah kemunculan cik Qaseh lepas ni . . hihii . .

wish me luck okaiii everyone <3

kepada sesiapa yang sekarang tengah berasmara dengan encik final exam . . all the best guys . . jangan cepat mengalah . .



p/s : sila mengabaikan tarikh itu yurp . . ^^


2 comments:

emy|farid said...

exam itu penting, rehat kan otak dri bloging jap xpe... hehe

Qaseh Qhaleef said...

encik emylfarid : hehe .. tul tu ..