Followers

Sunday, 31 July 2011

selamat berpuasa kawan kawan

awcakkk ! selamat pagi semua . . . sorry la cik Qaseh dah lame tak post kat blog ni . . bukan ape . . cik Qaseh tak ada semangat je nak update gune ms.Lenovo ni . .

okeyh . . dikesempatan ini . . sempena bulan yang penuh mulia ni . . cik Qaseh nak mintak maaf kalau cik Qaseh ade terkasar bahasa . . tersilap laku . . cik Qaseh nak ucapkan . . selamat berpuasa dan selamat menyambut bulan ramadhan almubarak . . semoga ramadhan kali ini lebih bermakna . .



cik Qaseh sedih sangat tadi . . rasa sebak je bila mummy post kat wall FB cik Qaseh . . mummy cakap . .

". . kakak . . selamat menyambut Ramadhan al-mubarak . . jaga diri jaga kesihatan . . jangan lupa sahur . . first time kakak bangun sahur without mummy . . tak boleyh lupa mummy . . kakak kalau sahur makan banyak . . macam makan tengahari . . hihiii . . nanti kite jumpe this weekend okeyh . ."

jatuh airmate cik Qaseh tengok mummy post kat wall cik Qaseh macam tu . . sebak sangat . . yela . .ni kira first time cik Qaseh sambut puasa first sendiri . . dengan kawan kawan . . selalu . . sahur . . bukak puasa . . same same dengan mummy . . tapi kali ni tak . . sedih nye . .

agak agak . .mummy sahur tak ? . . agak agak mummy makan ape berbuka nanti ? . .

dan . . bulan puasa kali ni . . dah masuk tiga kali cik Qaseh berpuasa dengan puppy . . cik Qaseh harap sangat . . puppy puasa penuh kali ni . . puppy mesti kuat . . puppy kene tunaikan janji puppy dengan mummy . . mummy cakap . . kalau nak cik Qaseh . . kene la puasa penuh . . baru boleyh jadi melayu . .

harap sangat . . ramadhan cik Qaseh kali ni . . penuh bermakna sangat sangat . .


p/s : korangkorang . . jangan lupe tambahkan amalan untuk akhirat . . pada bulan yang sangat mulia ni . .

3 comments:

Cik Ecah said...

alolo syiannyer Qaseh...
xper...weekend nih blh jumpe mummy kamuu..:)

btw,selamat menjalani ibadah puasa...

ayu cheese cake said...

alorr sweetnye mummy dia post mcm tuh :') tkpelah dugaan kita dibulan ramadan :P

tumitKAKIkuLUKA said...

dugaan dear.btw,mak is our precious things ;)