Followers

Wednesday, 28 December 2011

jom join : Giveaway from SUEMUNCET blog . . .

awcakkk !

petang ni cik Qaseh nak join segment la . terasa dah lama tak menjoinkan diri dalam menyemakkan ruang comment orang dengan link cik Qaseh .

hehehe . hari ni cik Qaseh nak join segment daripada cik sueMUNCET . nama dia comel kan . mesti nama dia Sue lepastu pipi dia muncitmuncit . tibatiba timbul rasa geram nak cubitcubit pipi budakbudak .

okeyh . tajuk dia Giveaway from cik sueMUNCET .

ni header dia :


lepas tu , dia suruh comment pasal blog dia . apa yang kita suka dengan blog dia and apa yang kita tak suka pasal blog dia . komentar nya harus jujur dari hati yang ikhlas sih .

okeyh . comment cik Qaseh pasal blog cik sue ni , tak jumpa lagi apa yang cik Qaseh tak suka pasal blog dia . so far , everything is okeyh . yang cik Qaseh suka blog cik sue ni , blog dia simple je . lepas tu , blog cik sue ni ringan je . sebab tu loading dia macam tak loading . tak alihalih je dah terpampang dah dekat tab sebelah . waaa ~

harap masih lagi berkesempatan lah nak join segment cik sue ni . sebab cik sue cakap tarikh tutup ikut suka hati dia . mana la tawu cik Qaseh tengah menaip ni tibatiba dia dah tutup segment ni . malu woe ~

tutup laptop sambil pakai spek ler jawabnye nanti . haha .

tu je la . korang boleyh klik SINI .  tu la blog cik sue . okeyhokeyh . nak submit ni . bubye =)



2 comments:

sueMUNCET said...

haha!

thanks dear join giveaway nie..

goodluck! ;)

Qaseh Qhaleef said...

sueMUNCET : somall matter la ~ bagi cik Qaseh menang taw . heheheh