Followers

Monday, 6 February 2012

entry bangang !

awcakkk !!!

haaa . setelah sekian berjamjam cik Qaseh bukak blog ni lepas tu tak tawu nak update apa . just blogwalking je kat blogblog yang dalam bloglist cik Qaseh ni .

then , tangan ni gatal menekannekan apa yang patut . tengah sedapsedap menekannekan kan .

tibatiba !

(: tekan gambar tu kasik zoom in zoom out :)

apakah ini ?

siapa punya kerja la ni . dah tak ada kerja agaknya sampai buat kerja bangang .

eee mengonggg la korang ni .

korang ni search la mende elokelok macam cara pikat mak mertua ke , cara pilih cincin tunang ke . ni dak , hang pi search danbo cemburu pasai pa ? danbo tak pernah cemburu la cuma danbo selalu sedeyh je . lagi ada yang rajin search gambar dambo menangis . kenapa ? hangpa tengah dok meraung teriakteriak tepi sungai ka ?

abis kau cik Qaseh rojak bahasa ibunda orang utara . jangan marah yurp . mintak diampun .

erm . terima kasih la meng-search "bangang" tu . ni entry paling bangang ni cik Qaseh buat khas untuk peng-search tu .

p/s : cer korang bagi tips untuk bersemangat dalam menghupdate blog .

6 comments:

Gary Asip said...

hahaha.. memang dah bangang sangat tuh.. :p

myra azraff said...

aduhh..geli tengok..haha..amender la..:D

emy|farid said...

sabo je la qaseh. awwwwcakkkk hehe

Qaseh Qhaleesh said...

Gary Asip : mesti orang tu bosan tahap cipanzi agknye .. tu yg die wat keje part time tu . hihihi ~

Qaseh Qhaleesh said...

Mira Azraff : tu la .. terkejut cik Qaseh tengok semalam .

Qaseh Qhaleesh said...

Emy|Farid : awcakkkk ! hihihi ... kadang2 kelakar jugak bloggie2 ni .