Followers

Sunday, 24 June 2012

doakan cik Qaseh tak MALAS okeyh :))

awcakkk !

yeayyy ! pejam celik pejam celik , dah sampai akhir sem dah .

sekarang ni cik Qaseh tengah revison week . so , amat berduka citalah tak dapat balik JB awal . sedih taw mak kat kampung . lagi adik beradik bulu cik Qaseh tengah bersalin tu haaa . tak dapat nak sambut sedara baru .

apa mukadimah cik Qaseh mengarut dah tu .

yelaaa . sepatutnya cik Qaseh dah boleh balik dah minggu lepas . tapi disebabkan lecturer rajin buat extra class , so tertangguh la waktu balik kitorang sekelas ni .

jadi dengan harapan minggu ni cik Qaseh dapat balik la . cuti seminggu tu , rabak purse dengan bank nak keluar duit . tak boleh ... kena menabung ni nak kawen . okeyh , tipu !

so , disebabkan dekat rumah streamyx tak bayar . cik Qaseh bersemangat untuk balik untuk study untuk habiskan baca novel-novel yang dibeli dengan voucher RM200 haritu tu . harapnya waktu baca novel tu lagi sikit dengan waktu study . biar study lebih sikit .

so , dengan itu cik Qaseh dah sediakan stok-stok minggu depan buatnya cik Qaseh bosan ke kan . dah download dah macam-macam cerita . daripada cerita orang dewasa terus ke cerita kanak-kanak . supaya senang , kalau dah kawen esok boleh ceritakan balik "bed story" untuk anak-anak mahupun suami tercinta . hahaha :DD

okeyh . jadi dengan itu NO ENTRY for this week and next-next week . FOCUS on my study and final examination .



on 2nd July i'm gonna to berperang with my final exam untill 9th July . hopefully , everything will be okeyh on that day .

selalu ada je dugaan time-time macam ni . tapi dengan adanya dugaan yang memacam tu , i'll do better .


to all my classmate also housemate who are doing final for the next week , i wish you guys Good Luck and all the best . may we pass with a flying colors ...

so , please ....


hahaha :DD cakap je jangan kacau . nanti tengoktengok cik Qaseh keluar jenjalan dengan kengkawan . percaya tak ?

dah la . memacam dah mengarut ni . untuk mereka yang tengah berperang dengan paper-paper membunuh , so , i wish uols Good Luck , okeyh :))

p/s : tiada kejayaan kalau tiada usaha , kan ?

1 comment:

Alif Ismail said...

Salam Ziarah Ramadhan...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dengan penuh istiqamah...

http://www.alifismail.com/2012/07/salam-ramadhan-al-mubarak.html