Followers

Friday, 10 June 2011

. . cik Qaseh sweet 19th . .



huhuhuuu~  sedeyh sungguh hari ni . . sebab dah sweet 19th . . dah tua sikit dah . . takknaaakkk !!!!! . . tapi kita tetap juga meningkat umurnya . . tak kan nak jadi budak budak je sentiasa kan . . anyway . . thank you dan terima kasih buat mereka mereka yang wish aku kat wall laman sesawang facebook tu . .

orang yang pertama wish . . my puppy . . naseb die ingat . . kalau tak . . pergh ! . . memang merana la dia . . hehehee~  birthday kali ni . . erm . . tak sambut pun . . and tak ada hadiah dari sesiapa pun . . termasuk puppy . . tapi wish pun dah cukup memadailah . . kira orang tu masih ingat lagi kat kite . . tapi yang penting . . wish tu penuh dengan keikhlasan la . . betul x . . ?

mummy pulak . . nyanyi lagu birthday untuk aku malam tadi . . sangat sweet . . sampaikan aku boleyh menangis . . pergh . . mummy cakap . .  " hope you can be more matured " . . waaa~  okeyh mummy . . i will . .



happy birthday to me . .
happy birthday to me . .
happy birthday to cik Qaseh . .
happy birthday to me . .

make a wish : semoga aku dipanjangkan umor . . dimurahkan rezeki . . diberi akal yang matang . . dan kesihatan yang baek baek . .

1 comment:

Nur Syahida said...

slmt arie lahir cik qaseh