Followers

Thursday, 30 June 2011

ketidakpuasan hati cik Qaseh

menghupdate sambil tengok cerita penunggu istana yang agak membosankan ceritanya . . agak ketinggalan lah aku ni . . orang semua dah tengok cerita tu . . aku baru nak tengok . . heheheee~  nak buat macam mane . . tunggu CD keluar . . yela . . nak pergi tengok dekat wayang . . orang kate tak best . . so tak payah la nak membazir . . beli je la cd . . boleh tengok banyak kali kan . .

cik Qaseh ! kenapa cik Qaseh tak puas hati tu ? . . tak puas hati dangan siapa ? . .

post ni nak emo emo sikit . . boleh kan . . nak mengadu je . . supposely . . pagi tadi ada presentation . . tapi berbentuk lakonan or sketsa . . satu group ada lima orang . . and sememangnye . . semua ahli kene bagi komitmen pada kumpulan kan . .

okeyh . . memang dah prepare semalamnya . . dah practise . . dah macam macam la . . dari pukul 8 malam sampai la pukul 12 malam . . baru siap . . then kelas pagi pagi pukul 10 . . dah kene present la . .

then . . ahli kumpulan kitorang tak cukup orang . . sorang lagi datang lambat . . so terpaksa la kitorang teruskan presentation tu tanpa die . . dah lepas presentation group laen . . baru dia sampai . . ada dalam lewat 30 minit baru dia sampai . .

lepas tu . . die sibuk tanye pasal presentation tu . . tanye itu la ini lah . . sibuk nak hafal la . . aku memang tak cakap dengan dia la . . sebab nak ajar sikit dia tu . . ingat nak maen maen ke buat tu semua . . markah kot ni . . bengang gila aku time tu . .

pada korang . . patut ke . . bagi peluang kat dia . . bagi die markah presentation tu ? . .


p/s : sakit hati dengan die . . nak tulis entry lagi . . tapi line tak mengizinkan . . adeyh . .

2 comments:

Amni said...

Lahhhh.... boleh pulak macam tu dear... dia lelaki ke perempuan.. haishhh.. kalau saya pun geram tau... grr....

selamat berkenalan dear... thanks singgah blog... =)

Yang menarik,
AKU JEALOUS! AKU CEMBURU

Qaseh Qhaleef said...

amni : tu la . . kalau lelaki maybe boleyh accept la . . sebab memang lelaki ada sikit sikap macam tu kan . . tapi ni perempuan sayang . .

salam perkenalan jugak . . =)