Followers

Monday, 6 June 2011

Seth Tan + Asmara = Seth Asmara

sekarang semua sibuk cakap pasal Seth Tan . . dalam drama Nora Elina tu . . tak lupa jugak kat Asmara . . dalam drama Asmara la . . aku cakap orang . . tapi aku pun sama . . terpengaruh jugak . . nak jugak hubby macam diorang . .

Seth Tan yang terlalu romantik . . yang penting terlalu sayangkan sangat pada isteri dia . . even isteri die tak suka . . tapi dia tetap cinta isteri dia . . tak akan biarkan isteri dia menderita sakit . . dia bagi kesenangan pada isteri dia . . so sweet ! ! ! . . . .

Asmara pun sama . . setia pada isteri dia jugak . . even dia dah kawen laen . . tapi dalam hati dia masih ade isteri dia yang pertama tu . . Asmara pun penyayang . . dia tabah dan sabar . . melayan kerenah si isteri yang macam Zalia tu . . betapa sabar nye . .

tapi ada ke lelaki mcam tu sekarang ? . . hensem ! . . romantik lak tu . . mummy cakap . . tak ada . . kalau ada pun . . jauh dari rupa . . mummy cakap . . " biasa nye cerita ni . . saja nak pengaruh kau . . ada ke cerita macam ni . . pastu pelakon dia tak hensem ? . . "

betul jugak cakap mummy tu . . okeyh . . aku nak tanye . . " kalau ada lelaki yang sifat fe ' el nye macam Seth Tan ngan Asmara ni . . tapi die tak hensem . . tak gagah macam diorang tu . . korang nak tak ? . .  "  haaa . . .
jawap jawap . .






p/s  : jangan nak berangan la kan . . hahahaaa. . . tapi kalau korang jumpe yang persist mereka . .  bagi la aku . . jangan makan sorang . . hahahahaha ~

2 comments:

kotak bulat said...

hehe.. perangai laki dalam drama memg xbetul pun.. mne ad org yg perfect macam dalm drama tu..

Qaseh Qhaleef said...

cik kotak . . btul ! . .
selalunye indah khabar je dari rupa . .