Followers

Sunday, 19 June 2011

encik syuxer bertukar cik syuxer ?

huhuuu~  petang isnin yang melucukan . . hahahakzz . . sambil makan tadi berblogwalking lah kan . . melawat Gerbang Malaya Melankolia Segar . . tu kire second time lalu lah kan . . tawu blog beliau ni pun daripada blog cik kotak bulat . . masa tu ada segmen bloglist express . . so dengan tak sengaja nye ter'walking' kat blog beliau . . and terjuin pulak segmen die . . tu kire first time la tegurtegur kan . .

nak dijadikan cerita . . aku ni mane la tawu si syuxer ni encik . . sebab name pun macam lebih kurang syuger sugar kan . . so aku under estimate dia ni blogger perempuan lah kan . . so aku panggil la die cik syuxer . . komen komen die dengan gelaran cik syuxer . . ade jugak la yang berkata kata sejak bila syuxer jadi cik ? . . aku buat endah tak endah je la kan . .

tibe tibe !






cik syuxer kite berkomen . . nampak tak ? . . hahakz . . baru la aku tawu cik syuxer kite ni encik syuxer . . hahahahaha . . sorry encik syuxer . . mana cik Qaseh tawu anda itu encik . . huhuhukz . . lepas ni janji dah tak nak pakai agak je . .





p/s : jangan pakai estimate je . . selidik dulu . . hadoiiii . . ingat tu cik Qaseh ! buat malu je

5 comments:

kotak bulat said...

hahahha..syuxer jd cik... mmg klaka ni.. :p

Syuxer said...

hahahh hal kecik je awk..:)..no hal punye..

Qaseh Qhaleef said...

cik kotak : lawak petang isnin . . hope encik syuxer tak bertukar la . . huhuukz ~

encik syuxer : huhuhuu ~ kali ni betul dah . .

Freaky said...

wahahaha... lawak2...nak panggil cik syuxer la pasni :P

Qaseh Qhaleef said...

huhuuu ~
encik freeky : tak maw la . . kesian encik syuxer kite tu nanti . . huhuuuu