Followers

Monday, 20 June 2011

selamat malam

selamat malam . .
tidurlah . . sayang ku . .
siangkan tiba bercahaya . .
bermula baru . . semua untuk mu . .

huuuh~  nyanyi lagu faizal tahir ni teringat pulak zaman nenakal kat kem PLKN dulu . . famous la lagu ni . . sampai aku pun terikut sekali . . sangat comel yurp lagu ni . .

lagu tu untuk entry malam ni . . kene tidur awal malam ni . . esok kelas dari pukul 8 pagi sampai la pukul 6 petang . . cik Qaseh tak boleyh nak merungut la . . sebab dah tuntutan macam tu . . untuk masa depan kan . .

sesaje nak menghupdate even tak ade cerita apa apa . . selamat malam semua para blogger . . semoga hari esok lebih baek daripada harini . .


p/s : ade any tips tak untuk badan sentiasa cergas even sebenarnye penat . . cik Qaseh amat memerlukan tenaga yang banyak setiap hari . . =)

3 comments:

Syuxer said...

selamat pagi..:)..err dah bangun ke heheh

nurul tiya said...

aww lagu best, daun pernah nyanyikan tuk cik heeee~ sweet gtuh, ooppss lupe, pnah wat pesembahan jgk dgn lagu ny, klaka ;D

jogging la cik qaseh, bykkn mnum air masak n buah-buahan.

Qaseh Qhaleef said...

encik syuxer : erk dh malam semula . . huhuhuuu
cik tya : yurp2 . . miss all d moment in dat time rite....comel je....hahakz...owh....thnx cik tya...bile pulak kite ni nk berjogging yurp...adeh.....