Followers

Sunday, 26 June 2011

kembar ke ?

sambung berblogwalking ni dari tadi . . hehehee~ selamat petang yurp semua . . terima kasih kepada mereka mereka yang datang singgah . . and terima kasih jugak . . untuk mereka mereka yang follow tu . . terima kasih daun keladi . . nanti datang lagi . .  bak kata abang pasar malam . . =)

ni cik Qaseh nak cerita ni . . pasal kembar cik Qaseh . . adeyh . . sememangnye cik Qaseh tak ada kembar pun . . sebab cik Qaseh mak unggal . . huhuhuu~

actually . . dia ni kawan aku . . aku kenal die pun since aku sambung belajar kat sini . . and kitorang jadi roomate . . nama dia Tuan Ekwani . . tapi kitorang panggil die wanny . .

boleyh dikatekan aku dengan die ni rapat la . . and kemana aje . . mesti ada aku dengan die . . then . . bila kitorang pergi mana mana aje . . mesti ada yang tegur . . " . . kembar ke ? . . " . . penat aku dengar soalan yang sama . . and kitorang penat jugak nak menafikannya . .

meyh korang tengok . . kembar kah kami ?

~ firstday wearing the uniform ~

~ ketawa itu life kami ~
~ kami suka pose sana sini ~

kembar ke kami ?
~ mana satu cun ? ~
hahahaa~ sempat lagi promote ni . . okeyh . . itu la dia . . yang digembargemburkan bahawasanya kami ini kembar . . sebetulnye kami bukan kembar . .

tension aku bila keluar . . ade je yang tanye . .

orangorang : kembar ke ?
aku dengan si wanny ni berpandang la . .
aku : tak nak aku kembar dengan kau !
wanny : aku pun tak hingin nak kembar dengan kau . .
aku : kembar ke ?
wanny : tak ada la . . kitorang kawan la . .

bila keluar je . . mesti ada yang cakap macam tu . . cube korang perhatikan . . macam kembar ke kitorang ni ? . . kalau ada yang cakap yurp . . cuba korang comment sikit ape yang kembarnye . .


p/s : sememangnya cik Qaseh tak ada kembar okeyh . . gambar gambar tu ambik dengan sengajanye . . yela . . mane ada dslr nak amek amek gambar kitorang ni . . so handphone pun jadi la . . heheheh~

13 comments:

sergeant keroro said...

kembar kot, hehe XD

Nur Irwana Nathlia said...

x kembar x sme lgsg..hehehehe

Qaseh Qhaleef said...

sergeant keroro : sesungguh ye kami tak kembar ...
nur irwana nathlia : memang tak kembar langsung la...

Nor Fadila Rosli said...

saye follow balik..thanks..:)xnampak kembar pon..:)tp awak same cantik..

'CikMimiEy' said...

kembar tak seiras ..huhu
tang bhgian mulut lot samer ..erkk ?

btw , dua2 cun laa ~~

Syuxer said...

sekali imbas cam kembar..dua kali pandang baru bukan cam kembar heheh..:)..

arfah said...

kalau sekilas tu nampak lebih kurang je... :) blogwalking dari segment Abg.Ben :)

Qaseh Qhaleef said...

nur fadila rosli : thanks dear sudi dtg singgah.....nanti kite jengukjenguk keyh....salam perkenalan....

Qaseh Qhaleef said...

cik mimiey : kembar tapi laen mak laen bapak.....hehe~ btw...thnx dear....

Qaseh Qhaleef said...

encik syuxer : yeke....tapi yang penting kami tak kembar....huhuuu~

Qaseh Qhaleef said...

cik arfah : maybe la......anyway thnx cik arfah...nanti singgahsinggah la yurp....salam perkenalan...

cikdiela said...

kembar kot :)..singgah kamoo kembali :)
n fllow u ..

HaFizaH aYu said...

ehem ehem singgah n jenguk2 sini