Followers

Sunday, 3 July 2011

bila tengok bola ... orang ...

capek deyh . . padahal tak kemana pun . . stay depan laptop je . . lepas tu bukak blog ni . . tak post ape ape pun . . penat mengedit blog gilak lensa . . banyak songeh jugak . . hadoiii . . actually die pun newbie jugak . . so tak salah kan saling bantu membantu . . sampai blog sendiri pun tak teredit . .

ni baru je lepas tengok bola . . Malaysia vs Taiwan . . tak sangka hebat jugak pemain taiwan ni yurp . . actually cik Qaseh tak ada la minat sangat dengan bola ni . . tapi still boleyh diajak layan la . . cik Qaseh penyokong MU taw . . even MU kalah hari tu . . tak pe . . huhuhuu~

dah . . topic nye . . bila tengok bola . . orang . . ?

okeyh . . yang cik Qaseh nak cerita ni . . kenapa lah . . bila orang tengok perlawanan bola tu . . mesti ada yang terjerit jerit . . lepas tu . . dia duduk marah marah kan pengadil tu la . . maki maki la . . pemain tu tersalah skill pun dia duduk marah marah . . jerit jerit . .

padahal . . orang orang dalam tu . . pemain pemain dia . . coach dia . . pengadil dia . . tak dengar pun apa yang diorang ni bebelkan . .

tak paham betul cik Qaseh la . . tawu la semangat bola . . tapi tak kan la sampai macam tu . . kalau setakat gooaaaalllllllll tu tak apa la . . boleyh terima lagi . . hadoiii . . lepas tu . . jerit macam orang terkejut je kan . . huhuuu~

tak ada ke orang sebut perkataan laen bila goal . . contoh alhamdulillah ke . . allahu akhbar ke . . yeay ke . . tapi sebut slow slow . . sopan je . . ada ke ? . . huhuuu~

entah apa apa je aku mengarut ni . . adeyh . . tapi betul la . . cube korang cerita sikit . .



p/s : menaip lelaju . . nak mengedit gambar . .

6 comments:

Freaky said...

mereka terjerit jerit kerana excited tuu

Syuxer said...

bila adrenalin kegembiraan meningkat high sudah tentu bersorak sampai hilang tekak..:)..kalau awk dok dalam stadium..perghhh..boleh sakit tekak dijaminla..heheh

iPai said...

itu laa dikatakan semangat .. kita akan merasakan macam kita yg main =P ..

Qaseh Qhaleef said...

encik freaky : kalau exited kat stadium okeyh lagi ...

Qaseh Qhaleef said...

encik syuxer : itu sah sah semangat sangat sangat ... semangat yang tak dapat dibendung ...

Qaseh Qhaleef said...

encik ipai : kot kawal la nafsu tu sikit nak menjerit ... huhuuu