Followers

Sunday, 10 July 2011

mencari keserasian

awcakk ! haaa ~ nak pergi mana tu ? . . hari ahad macam ni . . mesti ramai yang keluar jalan jalan kan . . keluar dengan family la . . kawan la . . boyfie la . . tapi cik Qaseh ? . . just terperap je dekat rumah . . nak keluar dengan puppy . . puppy jauh . . sobssobssobs . .

actually . . cik Qaseh ingat nak spend time masa sikit untuk blog ni . . bukan nak post banyak banyak entry . . tapi nak mencari keserasian blog ni je . . nak edit banyak lah bende dalam ni . .

kenapa yurp ? . .

tadi pergi check blog . . bapak gile slow die kate . . gred E dia bagi kat blog cik Qaseh ni . . so . . maybe . . hari ni seharian . . cik Qaseh nak betul kan semula semua semua ni . .

korang jangan terkejut pulak nanti . . kalau cik Qaseh dah bertukar . . okeyh . .




p/s : selamat hari ahad semua . . =)

4 comments:

Nurnajwa said...

Kne arrange widget sgle bgai tu btol2,

tp kte dtg sini tgk blog cik Qaseh ok je :]

Qaseh Qhaleef said...

cik nurnajwa : okeyh ke blog ni ? ... tak rasa macam susah ke nak membaca ... =)

cik pip said...

hai..jejln sini..nice blog..

Qaseh Qhaleef said...

cik pip : selamat datang ... =0