Followers

Monday, 4 July 2011

cuci mata

awcakk ! halaaaaa~ teanjat boboy la . . ngeh~ bosan pulak tak ada kelas ni . . ni lah manusia . . tak pernah puas dengan apa yang ada . . bila diberi cuti . . sebok nak kelas . . bile ada kelas . . pemalas sungguh nak pergi kelas . .

kali ni nak cerita cuci mata . . khas untuk blogger boboy la . . blogger perempuan pun kalau nak boleyh jugak . . tapi kalau boleyh jangan la . . erk ? . . apa dah bahasa ? . . betul la . .

cuci mata ape ni cik Qaseh ?! . . dah seterusnye . . ada orang marah ni sebab cik Qaseh merepek . . haaa~ cuci mata la korang . . background sekarang bergambar gambar tak hengat dunia . . nak buat macam mane kan . . testingtesting 123 je . . hhehee~

okeyh . . to blogger boboy . . boleyh la cuci mata tengok awek awek cantek kat belakang tu . . tengok je taw . . nak usha . . tak boleyh . . sebab tak ada borang . . nama pun cuci mata je . . so tengok tengok la . . huhuu~

to blogger gugurl pulak . .nak tengok jugak ke ? . . meyh la tengok . . tapi tengok yang perempuan je la . . yang lelaki tu tak boleyh tengok . . tu cik Qaseh punye . . nanti cik Qaseh jeles pulak . . hahakz . .




p/s : mencari idea nak renovate blog ni . . serabut je . . nak tanye sikit . . berat tak loading blog cik Qaseh ni ?

2 comments:

aimie amalina said...

heeee..dh tenok! =) ringan jek..hehe

Qaseh Qhaleef said...

cik aimie : noty ekh . . erm tak berat ekh . . okeyh .. tq sygs . .