Followers

Saturday, 23 July 2011

sorry~ . . cik Qaseh tak gemar la kpop kepop ni . .

awcakk !
assalamualaikum . .
selamat sejahtera  . . 

cik Qaseh !!! *sile jerit yurp

yurp saya . . kenapa ? . . tak sabar nak dengar cerita la tu . . okeyh okeyh . . cerita ni . .

kenapa cik Qaseh tak suka kpop ?  . .

sumber dari makcik Google


okeyh . . cerita nye macam ni . . actually . . bukan la cik Qaseh benci dengan kepop kepop ni . . cik Qaseh bukan tak tawu . . sekarang ni tengah top pasal kepop . . 2PM la . . ape la . .

cik Qaseh memang la layan korea korea ni . . cuma cik Qaseh tak ada lah harok sangat . . macam korang korang yang gile minat + eksited dengan korea ni . . hahaha~ sorry . .

cik Qaseh pun layan cerita cerita korea ni . . layan jugak artis artis korea ni . . tapi cik Qaseh tak terlalu nak teruja la . .

kenapa ? . .

entah la . . macam cik Qaseh cakap tadi . . cik Qaseh bukan benci . . cuma . . kalau cik Qaseh minat kpop tu pun . . cik Qaseh bukannya faham pun ape yang diorang nyanyikan . . cik Qaseh tawu . . ramai remaja dibawah umur cik Qaseh . . cewahh ! ayat macam boleyh mintak penampo segera . . ramai yang tengah tergilakan kpop ni . .

sama lah macam cik Qaseh zaman sekolah dulu . . eksaited nak tengok cerita korea . . lepas tu tak sabar nak pergi sekolah . . nak cerita dengan kawan kawan . . sampai kan bercita cita untuk pergi honeymoon dekat korea . . nak cuci mata tengok mamat korea yang hensem malah cute tu . .

tapi sekarang tak la kot . . sebab mustahil untuk dapat kan . . then . . sampaikan cik Qaseh amat la tergilakan MengSeng chinese guy . . sebab dia macam korean star . . mungkin sebab cik Qaseh heart broken dengan orang cina kot . . tu yang cik Qaseh tak berapa gemar dah . .

so . . the conclusion is . . sorry . . cik Qaseh keluar dari Kpop Group yang korang addin cik Qaseh kat group facebook tu . . sorry bebanyak yurp . . sebab cik Qaseh tak berapa nak gemar la dengan kPop ni . .

sumber dari pakcik Google




p/s : nak hupdate benbanyak . . tapi busy study . . next week adalah midtest . . tension . . =(

5 comments:

kotak bulat said...

kb pun layan kn je crita korea... tp bukn fanatik fan.. hehehe

ztie said...

ztie minat filem korea. tp tak delah fanatik sangat. utk certain filem korea ja.

Qaseh Qhaleef said...

cik KB : same la dengan cik Qaseh.... cik Qaseh minat jugak tengok korea ni ... tapi tak ada la sampai fanatik gile2 kentang kan....

Qaseh Qhaleef said...

cik ztie : cik Qaseh minat je cerita korea ni ... pelakon pun ... ada la sorang dua yg cik Qaseh minat ... tp xde la macam tergila kentang sangat ... just like a doo suda.... huhuuuu

Nur Syahida said...

tag qaseh....

http://farahwir.blogspot.com/2011/07/giveaway-wirda-warda.html