Followers

Saturday, 2 July 2011

template ape yang sesuai ekh ?

cik Qaseh baru je terpanggil untuk post entry . . sambil belek belek blog yang tak seberapa ni . . terfikir pulak sejenak . . nak ubah blog . .

actually . . aku buntu . . aku nak tukar template . . sebab template ni rasa macam tak menarik . . sebab blogger laen susah nak baca post post aku nanti . . sebab background dah penuh dengan tulisan . . tapi aku suka background ni . .

tak tawu template mane yang sesuai . . adeyh . . ada idea tak ? . .



p/s : menaip sambil intai loker ada makanan ape yang tinggal . . hehee~

7 comments:

Freaky said...

background ni boleh tuka warna supaya nampak solid dan tidak transparent.. pergi ke Dashboard > Design > Template Designer.. pas dah kuar, klik kat Advance di sebelah kiri dan pilih Background.. selamat mencuba :D

Qaseh Qhaleef said...

terima kasih encik freaky untuk idea....

Ini Kisah Tia said...

asalkan tak berat dan entri boleh dibaca , dah okey bagi Tia :)

Nurul Tiya said...

boleh tgk kat sini http://www.thecutestblogontheblock.com/, and tulisan tu agak memeningkan la dear, *maaf jika tersinggung. ;)

Qaseh Qhaleef said...

ini kisah tia : erm ... tapi takut pembaca tak selesa je . .

Qaseh Qhaleef said...

cik nurul tya : its okeyh . . ni pun atas kesedaran diri . .

syarifahsidrus said...

macam ni pun ok dah, tapi kalau background belakang takde tulisan lagi kemas nampak rasanya :)